PREGUNTES FREQÜENTS
Explicareu llegendes reals?

Les llegendes ja són, per si mateixes, fruit de l'evolució de relats populars més o menys ficticis. Nosaltres explicarem i reinterpretarem llegendes conegudes arreu de la nostra geografia, però també en crearem de noves inspirant-nos en el nostre paisatge i la nostra història.
Quin preu té aquest servei?

La pàgina web i els seus materials són completament gratuïts i accessibles sense cap condició. Creiem que la cultura ha de ser gratuïta i accessible per a tothom.

Quant als cursos, tallers i activitats, contacteu amb nosaltres!
Llicència de Creative Commons
Llegendes de Catalunya està subjecte a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a llegendesdecatalunya.plisweb.com
Què més oferiu en aquest projecte?

Si no en teniu prou amb les Llegendes i les seves Propostes de Treball, oferim cursos i tallers de narració oral per adults i joves, així com activitats literàries dirigides a qualsevol franja d'edat. Contacta amb nosaltres!
La vostra donació és un ajut al projecte 'Llegendes de Catalunya' i a la Cultura Catalana. Els fons recaptats només seran utilitzats en les despeses derivades directament o indirecta del projecte. Ens comprometem a presentar cada any una revisió dels ingressos i les despeses per tal de ser fidels i transparents amb la vostra ajuda. Gràcies!
Què és 'Llegendes de Catalunya'?

És un projecte literari-pedagògic. Oferirem llegendes inspirades en regions, pobles i personatges històrics del nostres país, Catalunya. Cada llegenda anirà acompanyada d'una petita Guia Didàctica amb consells per narrar-la i activitats sobre la llegenda.
A qui va dirigit el projecte 'Llegendes de Catalunya'?

A tothom! Petits i grans, joves i adults, famílies, escoles, instituts, casals cívics i de barri...
Amb quina freqüència publicareu les narracions?

Les primeres 25 llegendes seran publicades el 31 de gener. Podreu consultar-les en línia o bé descarregar-la en format PDF.