AUTORS
Raúl Puga i Fernández és mestre d'Educació Primària, especialista en Educació Física, tot i que participa de projectes pedagògics en totes les franges d'edat. Escriptor amateur en els seu temps lliure, s'ha especialitzat en els relats breus pels quals ha estat guardonat a diferents certàmens.

Tres dels seus relats van ser inclosos en el llibre 'Somnis fet a mida y otros cuentos' (Marlex Editorial - 2011 - ISBN: 978-84-615-3855.3) i ha escrit una novel·la inèdita sota el títol 'Quan sobreviure no és suficient', ambientada en una Catalunya en ple procès apocalíptic.

També és pare d'una nena ben petita, potser per això encara li queda una mica de temps per dedicar a aquest projecte abans no arribi algun més...

Aina Soria Sala és estudiant de Bioquímica atreta per la part científica de la vida i per una munió innombrable de perquès. Però enclaustrar-se en un laboratori no és suficient per a una ment artística com la seva. Amant de les manualitats, la pintura i el dibuix, dedica part del seu temps i esforç a teixir imatges que il·lustrin les nostres llegendes.

Ha participat en transmissió i creació cultural del nostre país a través de la Dansa tradicional d'arrel catalana. Abans que li creixessin totes les dents, ja ballava Sevillanes a Nou Barris (Barcelona), però va ser a l'Esbart Folklòric d'Horta on va instal·lar-se definitivament a la primerenca edat de 6 anys.

Igual que el Raúl, és mare d'una nena petita. Curiosament, de la mateixa...

Llicència de Creative Commons
Llegendes de Catalunya està subjecte a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a llegendesdecatalunya.plisweb.com
La vostra donació és un ajut al projecte 'Llegendes de Catalunya' i a la Cultura Catalana. Els fons recaptats només seran utilitzats en les despeses derivades directament o indirecta del projecte. Ens comprometem a presentar cada any una revisió dels ingressos i les despeses per tal de ser fidels i transparents amb la vostra ajuda. Gràcies!