PROPOSTA DE TREBALL
Llicència de Creative Commons
Llegendes de Catalunya està subjecte a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a llegendesdecatalunya.plisweb.com
Aquest és un espai dedicat a ajudar a aquelles persones que vulgueu compartir aquestes llegendes, ja sigui explicant-les o llegint-les. Les pautes són adaptables a tothom, ja sigueu mestres de Primària, professors de Secudària, famílies que voleu compartir l'afició de llegir, estudiants de Magisteri o Pedagogia... Tothom és benvingut!

Un cop visiteu la llegenda, tindreu al vostre abast diferents arxius per descarregar. Entre ells, una Proposta de Treball amb les dades bàsiques de la llegenda, consells per preparar aquella narració específica i activitats que podeu fer a l'aula o en família. En tot cas, malgrat que oferim unes edats orientatives per a la llegenda i les activitats, vosaltres mateixos podeu adaptar-les a conveniència. La Proposta de Treball ha de ser entesa com una ajuda, no pas com una limitació.

Si teniu qualsevol dubte sobre una activitat o en voleu proposar unes altres, no dubteu a contactar amb nosaltres. Per fer-ho, ompliu la graella d'aquesta plantilla (descarregar) i envieu-nos un correu amb l'assumpte: 'Activitat + Títol de la llegenda'. Les vostres aportacions mantindran la Proposta de Treball en una millora constant!

A més, aquí sota teniu una presentació amb pautes senzilles i adaptables per explicar contes. La podeu consultar també a la nostra pàgina d'SlideShare. Aquí la podreu consultar, comentar i descarregar. Si la descarregueu, si us plau, recordeu referenciar-nos, així tothom tindrà l'oportunitat de conèixer el nostre projecte. Gràcies!
La vostra donació és un ajut al projecte 'Llegendes de Catalunya' i a la Cultura Catalana. Els fons recaptats només seran utilitzats en les despeses derivades directament o indirecta del projecte. Ens comprometem a presentar cada any una revisió dels ingressos i les despeses per tal de ser fidels i transparents amb la vostra ajuda. Gràcies!