MARESME
El Maresme és una comarca situada entre el riu Tordera,Costa Brava que limita amb les comarques del Barcelonès, el Vallès Oriental, La Selva, la Vallès Occidental i la Mar Mediterrània. Comprèn part de les comarques naturals de les Serralada de Marina, Montnegre i del Corredor. El Maresme és una comarca litorenca amb forts contrastos a causa de la seva gran diversitat de paisatges. S'estén de Barcelona fins a la Costa Brava amb Blanes, fins les muntanyes de la Vallalta, que van descendint fins a la costa fins al nivell del mar on es formen les maresmes.

Llegeix més a Viquipèdia
Llegendes

Encara estem treballant en les llegendes d'aquesta comarca. Si tens alguna idea, contacta amb nosaltres!
La vostra donació és un ajut al projecte 'Llegendes de Catalunya' i a la Cultura Catalana. Els fons recaptats només seran utilitzats en les despeses derivades directament o indirecta del projecte. Ens comprometem a presentar cada any una revisió dels ingressos i les despeses per tal de ser fidels i transparents amb la vostra ajuda. Gràcies!
Llicència de Creative Commons
Llegendes de Catalunya està subjecte a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a llegendesdecatalunya.plisweb.com